Hikvision HiWatch IP kamerák a jövő szolgálatában!

Az IP kamerák roppant népszerűségre tettek szert az utóbbi években. Magas technikai fejlettségi szintjüknek köszönhetően kiválóan alkalmasak a legkülönfélébb megfigyelési feladatok elvégzésére.

Miért érdemes elgondolkodni a Hikvision Hiwatch Series IP kamerák választása mellett? Számos érvet hozhatunk mellettük fel. Az Hikvision Hiwatch Series IP kamerákat roppant egyszerű kezelni. Kisebb számítástechnikai tapasztalattal gond nélkül képes lesz üzembe helyezni őket Ön is! Ami megkülönbözteti őket elsősorban analóg társaitól őket, hogy rögzítők nélkül is képesek ellátni feladataikat, de amennyiben igény van rá, természetesen rögzítőre is köthetőek. Ennek a tulajdonságának köszönhetően a Hikvision Hiwatch Series IP kamerák nem csak a jelenlegi igényeket, de a jövőben felmerülő elvárásokat is kielégítik, hisz ha esetleg most csak egy IP kamerára ruháztunk be, de később többet szeretnénk, gond nélkül tudunk komplett rendszert kiépíteni korlátlan darabszámú IP kamera, és hálózati rögzítő beiktatásával.

A Hikvision Hiwatch Series IP kamera tehát egy olyan önálló eszköz, mely nevéből is adódóan saját IP címmel rendelkezik, saját konfigurációs felülete van. Működéséhez csak IP hálózatra és áramforrásra van szüksége, mely akár történhet PoE (Power Over Internet) segítségével.  Az IP kamerákon képesek vagyunk riasztási beállításokat elvégezni. Esetleges riasztásokkor önálló rendszerünk fotót tud küldeni az illetéktelen behatolóról e-mailben, vagy épp FTP szerverre továbbíthatja az elkészült felvételeket. Amennyiben kameránk rendelkezik SD kártya foglalattal, a felvételeket ott is képes tárolni. Amit még mindenképp érdemes megemlíteni, az a kép minősége. Mivel a kamera képe digitálisan kerül rögzítésre, továbbításra, így az nem esik át a hagyományos analóg kameráknál ismert oda-vissza konvertálási eljárásokon, így a lehető legjobb minőségű, részletgazdag élőképre és rögzített felvételekre számíthatunk, ha Hikvision Hiwatch Series IP kamera mellett döntünk.

Hikvision HiWatch HWI-D620H-V kamera
Hikvision HiWatch HWP-N4XXX kamera
Hikvision HiWatch HWI-P100-DW kamera

További részletek érdeklik?

A Hikvision Hiwatch Series IP kamerák 1,2 és akár 4 megapixel felbontásban is elérhetőek!  Fix és változtatható (varifokális) látószögű kamerák is elérhetőek, hisz változhat azon igény, hogy mekkora területet kell belátnunk kameránkkal, milyen részletesség mellett. A Hikvision HiWatch Series kamerák elérhetőek IP66 és IP67 védelemmel is, így a legzordabb időjárási viszonyok sem jelentenek kihívást működésükben.
Többféle kialakítású kamerák közül válogathat, hisz különböző területre, feladatra, különböző kamerák kellenek.

Még nem győztük meg?
Lássuk, milyen nem mindennapi funkcióval számolhat, ha a Hikvision Hiwatch Series IP kamerákat választja!

A legtöbb Hikvision Hiwatch Series IP kamera beépített WDR (széles dinamikai tartomány) funkcióval rendelkezik, amely segít a részletgazdag kép rögzítésében nagy fénykontraszt esetén is. Az innovatív WDR technológia kiváló minőségű képeket biztosítva teszi lehetővé tárgyak és személyek beazonosíthatóságát, még erősháttérfényben is.

Hikvision HiWatch wdr_before Hikvision HiWatch wdr_after

A Hikvision Hiwatch Series nagy felbontású rendszerei kristálytiszta képeket biztosítanak, amelyek megmutatják a legapróbb részleteket, bármilyen fényviszonyról legyen is szó. Az EXIR ledeknek köszönhetően éjszaka is akár (0,01 Lux) tökéletesen látható minden a képen.

Hikvision HiWatch ultra_lowlight_technology_before Hikvision HiWatch ultra_lowlight_technology_after

A legtöbb Hikvision HiWatch IP kamera funkciói részét képezi a zajcsökkentés, az SD kártya rögzítési lehetőség, az optikai zoom, a kétirányú hangátvitel, a mozgásérzékelés, vagy a videószabotázs és behatolás érzékelés.

A Hikvision HiWatch Series kamerák az ONVIF szabványnak köszönhetően működnek más gyártók rögzítőivel is, biztosítva a teljes kompatibilitást. Elérhetőek fém és műanyagházas kivitelben is, és a legmodernebb eszközök támogatják a H.265 videótömörítési eljárást is, a H.264 tömörítés mellett, melynek hála nem csak hálózati sávszélességével spórolhat élőkép továbbítása során, hanem a rögzítendő felvételek tárolásához szükséges tárhelyek méretét akár 75%-kal is csökkentheti!  A Hikvision Hiwatch IP kamerák lencsemérete 2.8 és 4 mm közötti, míg infravörös látótávolságuk elérheti akár a 40 métert is! A PTZ (pan–tilt–zoom) funkcióval ellátott kamerák akár 360°-os megfigyelést is lehetővé tesznek!

Hikvision HiWatch hikconnect szoftver

A gyártó külön mobilalkalmazást is állít a távoli elérés szolgálatába, a Hik-Connect segítségével bárhonnan és bármikor képbe kerülhetünk. A Hik-Connect és IVMS4500 applikáció megtalálható a Play Áruházban vagy az AppStoreban letölthető a mobilon történő megfigyeléshez. Számítógépről pedig az IVMS4200 kliens programmal vagy böngészőből is elérhető. Letöltéseink alatt az összes programot megtalálhatja!