ANALÓG KAMERÁK

A Hikvision HiWatch Turbo HD kamera a telepítők aduásza!

A Hikvision Hiwatch Series nagy felbontású analóg kamerái kristálytiszta képeket biztosítanak, amelyek megmutatják a legapróbb részleteket, bármilyen fényviszonyról legyen is szó. Az analóg kamerák legfőbb ismérve, hogy a kamerák önmagukban nem működőképesek, szükséges egy komplett fizikai hálózat kialakítása telepítésük során. A kamerák hálózata az úgynevezett DVR-hoz, azaz az digitális videórögzítőhőz csatlakoznak, mely a kamerák által közvetített analóg videojelet folyamatosan digitalizálja és rögzíti. Az analóg kamerák és a rögzítők közötti adattovábbításra számos szabvány áll rendelkezésre. Általában koax kábelen, vagy csavart-érpáras UTP kábelen történik a jeltovábbítás videó ballunok segítségével. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy 16 analóg kamera 16 csatornás DVR-hoz való csatlakoztatásához 16 jelkábel szükséges.

A hagyományos analóg kamerák képe sajnos messze elmarad az IP kamerák lenyűgöző képminőségétől. Ezzel szakítanak a Hikvision Hiwatch Series analóg Turbo HD kamerái, melyek minden körülmény között kristálytiszta és részletgazdag képet biztosítanak a pénztártól az eladótérig, a kirakattól az üzlet bejáratáig. A folyamatos, nagy képkockaszámú rögzítésnek köszönhetően hatékonyan figyelhető meg bármilyen sebességű mozgás, legyen az a pénztári fizetés, vagy egy esetleges lopás pillanatai. A Hikvision HiWatch Series nagy felbontású analóg Turbo HD kamerái nagy visszatartó erővel hatnak a tolvajokra, rablókra és a vandálokra, mert a bírósági eljáráshoz jól használható, részletgazdag felvételeket biztosítanak.

A Hikvision Hiwatch Series analóg kamerák Turbo HD technológiájának köszönhetően ma már az analog technólógia sem marad el az IP mögött. Immár HD felbontásban készülnek a felvételek, ennek köszönhetően éles, jó minőségű képeket, videókat kapunk.  A Turbo HD kamerák 4in1 megoldások, bármelyik analóg szabvánnyal (AHD/TVI/CVI/CVBS) kommunikálnak. További előnye a Turbo HD kameráknak, hogy ha régi elavult rendszerünk cseréjére adjuk a fejünket, a már meglévő Balun trafós kábelezést nem kell lecserélnünk. Az IP kamerák, legyen bármilyen biztonságos rendszerünk, mivel internethez kötöttek, ki vannak téve a rosszindulatú támadásoknak. Ezzel szemben az analóg kamerarendszerek teljesen zárt rendszert alkothatnak, így ha a hálózatbiztonság az első számunkra, érdemes az analóg kamerarendszerek mellett leraknunk a voksot. Emellett a TurboHD kamerák árazása általában kedvezőbb, mint az IP kameráké.

Hikvision Hiwatch Series HWT-D310-VF kamera
Hikvision Hiwatch Series HWT-B110-P kamera
Hikvision Hiwatch Series HWT-T110-M kamera
Hikvision Hiwatch Series HWT-B310-VF kamera

További részletek érdeklik?

A Hikvision Hiwatch Series 4in1 TurboHD kamerák 1,2 és akár 4 megapixel felbontásban is elérhetőek!  Fix és változtatható (varifokális) látószögű kamerák is elérhetőek, hisz változhat azon igény, hogy mekkora területet kell belátnunk kameránkkal, milyen részletesség mellett. A Hikvision HiWatch Series analóg kamerák elérhetőek IP66 és IP67 védelemmel is, így a legzordabb időjárási viszonyok sem jelentenek kihívást működésükben.
Többféle kialakítású kamerák közül válogathat, hisz különböző területre, feladatra, különböző kamerák kellenek.

Még nem győztük meg? Lássuk, milyen nem mindennapi funkcióval számolhat, ha a Hikvision Hiwatch Series analóg Turbo HD kamerát választja!

A legtöbb Hikvision Hiwatch Series analóg TurboHD kamera beépített WDR (széles dinamikai tartomány) funkcióval rendelkezik, amely segít a részletgazdag kép rögzítésében nagy fénykontraszt esetén is. Az innovatív WDR technológia kiváló minőségű képeket biztosítva teszi lehetővé tárgyak és személyek beazonosíthatóságát, még erősháttérfényben is, azáltal, hogy a kép túl sötét és túl világos részeit teszi láthatóvá és részletgazdaggá.

Hikvision HiWatch wdr_before Hikvision HiWatch wdr_after

A Hikvision Hiwatch Series nagy felbontású rendszerei kristálytiszta képeket biztosítanak, amelyek megmutatják a legapróbb részleteket, bármilyen fényviszonyról legyen is szó. Az EXIR ledeknek köszönhetően éjszaka is akár (0,01 Lux) tökéletesen látható minden a képen.

Hikvision HiWatch ultra_lowlight_technology_before Hikvision HiWatch ultra_lowlight_technology_after

A legtöbb Hikvision HiWatch IP kamera funkciói részét képezi a zajcsökkentés, az SD kártya rögzítési lehetőség, az optikai zoom, a kétirányú hangátvitel, a mozgásérzékelés, vagy a videószabotázs és behatolás érzékelés.

A Hikvision HiWatch Series kamerák az ONVIF szabványnak köszönhetően működnek más gyártók rögzítőivel is, biztosítva a teljes kompatibilitást. Elérhetőek fém és műanyagházas és kevert, fém-műanyag házas kivitelben is. A Hikvision Hiwatch Analóg Turbo HD kamerák lencsemérete 2.8 és 12 mm közötti, míg infravörös látótávolságuk elérheti akár a 40 métert is! A PTZ (pan–tilt–zoom) funkcióval ellátott kamerák akár 360°-os megfigyelést is lehetővé tesznek! A Hikvision Hiwatch Series Turbo HD kamerái éles képeket biztosítanak, ezáltal pontos részleteket rögzítenek bármilyen megvilágításban, épületen kívül és belül egyaránt.

Jó hír továbbá, hogy igény szerint távolról, azaz interneten keresztül ugyanúgy elérhetőek lehetnek az analóg Turbo HD kamerák, mint az IP kamerák (PC,laptop, okostelefon és tabletről), ha a rögzítőnket internetes hálózathoz csatlakoztatjuk. További előnye az analóg kameráknak, hogyha egy hybrid rögzítőt is választ hozzá IP kamerát is csatlakoztathat a rendszerhez. Így költséget csökkenthet, hisz egy projekthez csak az adott feladatra leginkább alkalmas kamerát alkalmazhatja.

Hikvision HiWatch hikconnect szoftver

A gyártó külön mobilalkalmazást is állít a távoli elérés szolgálatába, a Hik-Connect segítségével bárhonnan és bármikor képbe kerülhetünk. A Hik-Connect és IVMS4500 applikáció megtalálható a Play Áruházban vagy az AppStoreban letölthető a mobilon történő megfigyeléshez. Letöltéseink alatt az összes programot megtalálhatja! Számítógépről pedig az IVMS4200 kliens programmal vagy böngészőből is elérhető.