Hikvision HiWatch Hikvision_logo
Hikvision HiWatch divider

A Hikvision a világ vezető innovatív videomegfigyelő termékeket és megoldásokat kínáló gyártója.

A Hikvision jelenleg több mint 26 ezer alkalmazottal, több mint 13.000 kutatási és fejlesztési mérnökkel rendelkezik. A vállalat éves árbevételeinek 7 – 8% -át fekteti a kutatás és fejlesztés folytatására a folyamatos termékinnováció érdekében. A Hikvision egy teljes, többszintű kutatási és fejlesztési rendszert hozott létre, amely magában foglalja a kutatástól a tervezésig, a fejlesztésig, a tesztelésig, a technikai segítségnyújtásig és a szolgáltatásig minden műveletet. Hangzhou központjában a K+F-csoportok globálisan működnek, beleértve a Montrealban (Kanada) és a Szilícium-völgyben (Kalifornia, Észak-Amerika), valamint Pekingben, Sanghajban, Chongqingben és Wuhanban (Kína) meglévő K+F központokat.

A Hikvision tovább fejleszti az audio- és videokódolás, a video-képfeldolgozás és a kapcsolódó adattárolás alapvető technológiáit, valamint az előre tekintő technológiákat, mint a felhőalapú számítástechnika, a BIG DATA és a Deep Learning. Az elmúlt néhány évben a Hikvision elmélyítette ismereteit és tapasztalatait az ügyféligények kielégítésében különböző vertikális piacokon, mint a közbiztonságot, a közlekedést, az oktatást, az egészségügyet, a pénzügyi intézményeket és az energiát, valamint az intelligens épületeket érintő piacokon. Ennek megfelelően a vállalat professzionális és egyedi megoldásokat kínál a különböző piaci igények kielégítésére. A videofelügyeleti ipar mellett a Hikvision kibővítette üzleti tevékenységét az intelligens otthoni technikával, az ipari automatizálással és az autóipari elektronikai iparágakkal – amelyek mindegyike videotechnikai technológián alapul -, hogy feltárja a hosszú távú fejlődés fenntartásának csatornáit.

A Hikvision az iparág egyik legszélesebb körű marketinghálózatát hozta létre, biztosítva a gyors reagálást az ügyfelek, a felhasználók és a partnerek igényeihez. A Hikvision termékek több mint 150 országot lefedő vertikális piacot szolgálnak ki, többek közt a Philadelphia Recreation Centert (USA), a biztonságos városprojektet Szöulban (Dél-Korea), Dun Laoghaire kikötőjét Írországban, a milánói Malpensa repülőteret és a Bank of India-t, hogy csak néhányat említsünk.

A világ legnagyobb biztonsági gyártójaként a Hikvision úttörő szerepet töltött be a videófelügyeleti iparban a digitalizálás, a hálózatépítés és az intelligencia terén. Az IHS jelentése szerint a Hikvision hat egymást követő évben (2011-2016) a világ legnagyobb szállítója a CCTV és videó felügyeleti berendezések piacán, és gyakorlatilag minden egyes berendezés kategóriában megtartja az első számú piaci részesedést, beleértve a hálózati kamerákat, analóg és HD CCTV kamerákat, DVR / NVR-k és videó kódolókat. A cég az A&S Magazine „Security 50” rangsorának csúcsán 2017-es és 2016-os években is.

0 +
alkalmazott világszerte
0 +
országban forgalmazás
0 +
kutatási és fejlesztési mérnök
0
leányvállalat és iroda világszerte
0 +
technológiai partner
0 %
K+F tevékenységbe fordítás